uFeel.me
Лято...
Автор: feniks,  15 юли 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 342
Изтръпна лятото -
подало боси крачета под искриците зора ,
то плахо ги покриваше с усмивки...
Изтръпна лятната жарава по върховете на дърветата -
бяла и жадна ,като птица.
Небето изсветля от буйната сладост
на недокоснати стъпки.
Медът потече по устните му.
Тревите добиха цвят на разтворена мъка -
ранна,неизплакана,
жълто голошарче сред дъха на косите ти.
В цъфналите люляци вятърът проплака.
Отпих - отровата бе побеляла...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me