uFeel.me
Ламя 02
Автор: balada,  5 юли 2011 г. в 01:31 ч.
прочити: 158
Здравите й очи
се претоварват
за сметка на мързеливите
и върху ябълките им
разцъфват алени клонаци.

Трите й бдящи глави
се откъсват от зелената стена.
И падат: леко и тихо.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me