uFeel.me
Кости от любов
Автор: worm,  20 април 2010 г. в 20:31 ч.
прочити: 177
В част от скелети
и незабравен спомен...
Плът безжизнена
на стон отронен.
  Изродени мисли
  в кървава маса.
  Разпиляни органи -
  коледна украса...

  Бездушна сянка
  родена в смъртта -
  квадрат от кръв
  отразяващ нощта...
И една любов
изгубена в омраза -
тленни останки,
подобно проказа.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me