uFeel.me
Картина
Автор: sel_an,  17 март 2010 г. в 11:54 ч.
прочити: 551
На прага на настъпващото лято
картина странна аз ще нарисувам
от слънцето ще взема шепа злато,
а в залеза за малко ще поплувам.

С вятътът ще грабнем цветовете
и ще подгоним облаците бели
ръка ще подадем на дъждовете
за да поникнат стръкчета надежда.

Ще събера букети морска пяна
ще изтъка завивка от вълните
от пясъка дворец ще си направя
и блясъка ще взема от звездите.

Картината ми - пъзел пъстър, странен
едва ли всеки може да я види,
но само този, който в нещо вярва
вълшебството в живота ще открие!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me