uFeel.me
Картина от абстракции
Автор: mag_alisa,  30 януари 2009 г. в 17:12 ч.
прочити: 282

 

 

толкова ли съм абстрактна
че не разбираш
какво държа в ръцете си
жонглирам 
с кръгла топка пластелин
но всъщност въртя земята ти
а вихрушката в очите ми 
е просто дъхът на вятъра

да 

той диша във витални спазми
и оформя огнените отблясъци
на третия елемент
като знаци по тялото
прогорени в татуировка 
на плуващи делфини
по вълните на пространството

и 

няма нищо страшно
странното е че съм огледална
на образите в сънищата ти
обърни видението навътре
и ще видиш същото
което виждаш и в природата 
на сътворението 

картина от абстракции
в многоцветните ириси на света

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me