uFeel.me
Картичка за осми март
Автор: Gentiana,  6 март 2011 г. в 15:58 ч.
прочити: 538
Да бъдеш цвете
в свят от
камък и метал,
когато са от север
ветровете
и брулят всичко
без сърце и капка жал...
Да бъдеш цвете...

и Беатриче,
Клеопатра, Персефона
в коктейл
да се забъркват
там, в плътта ти,
да бъдеш Пепеляшка,
примадона,
\"оная тема\"
в мъжките цитати-

това е карма
или може би майтап,
със който е отдъхнал
морен Богът,
на еволюцията
драснал нов етап...
Да бъдат слаби днес
жените май не могат.

Налейте вино,
уморени слънчица,
самите ние -
на живота чаши
и днес, на осми март,
без грам тъга,
да споделим мига
с Адамовците наши.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me