uFeel.me
Избягаха белите агънца на невинността ми
Автор: Gentiana,  13 ноември 2011 г. в 22:13 ч.
прочити: 235
Цинична съм... 
Годините го носят.
Парфюм с нагарчащ
и пикантен вкус.
Студът парлив
на есените боси
облича ме - коприва...
Дрезгав блус
примамва сетивата
да простенат
и дълго в транс
да се въртят с нощта,
докато бавно
се втвърдява
вътре в мене
навярно пукната
по тъмното душа.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me