uFeel.me
И пак на обесени теменужки
Автор: TeMiDa,  4 април 2010 г. в 14:59 ч.
прочити: 350

Дъждът отново над мене ухае.

И пак на обесени теменужки.

Скритият извор във мене тъга е.

Във него потапям техните дръжки.

 

А те напук пак предсмъртно роптаят:

Смъртта им била е твърде нечестна.

Злобно из мене аромати дълбаят.

Те ме хвърлят наново във бездна.

 

Ето, така е, на смърт ги обричам.

И розите в мене вчера разстрелях.

Вятър нощен дори няма да питам,

а някога с него тайни споделях.

 

Дъждът отново на мене ухае.

И пак на обесени теменужки.

Скритият извор във мене тъга е.

Във него потапям техните дръжки.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me