uFeel.me
И отново - две напред, една назад
Автор: Gentiana,  6 юли 2010 г. в 16:28 ч.
прочити: 410
Едно танго, Мосю?!
(Имам бримка на чорапогащника
но е високо горе
и не личи).
Органза и сатен...
Морава сласт е
тялото ми,
Виждам го двойно (изкусително)
във Вашите (гладни) очи.
Ще завие гладът за сливане
и като дим ще се извиси.
Ще танцува
прегърнат с нас (задушаващо).
Стъпка напред, две назад...
Едно, две, три...
Дишам трудно...
А ръцете Ви студени са.
(адски огън палят
такива ръце)
Шептят Ви сонети раменете ми,
беззащитно голи
под дъха на жестоко сърце.
Музика изхриптяна по ноти
и полепнала по кожата като пот
искри и отразява светлината
(има ли за опиянението антидот?!).
В косите ми падат звездички- лотоси
и ухае на нежност нощта.
В листенце небрежно отронено
поднасям Ви цялата си душа.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me