uFeel.me
ХЕЙ, ГУРБЕТ
Автор: geriii,  28 април 2011 г. в 22:33 ч.
прочити: 305
Хей, гурбетчии ...
/вика шефката Маряна/
стягайте багажа
.
Къщи нови построихме,
за Българи ги пригодихме.
Полето червенее,
реколтата златее.
Идвайте, юначки,
да сбирате еврачки.
Челяд българска хранете,
духа на гордост запазете.
Хей - провикна се Маряна
от другата страна на океана.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me