uFeel.me
Гара
Автор: nella_gold,  29 май 2011 г. в 19:09 ч.
прочити: 340
Тази гара ли?!
Много е трудна.
И е мрачна - не ражда звезди.
Като в празна утроба
зее в нея стар,
изтърбушен вагон.
Тази гара е пуста. И глуха.
Коловозите плезят железни езици.
А не раждат мечти...
Само бурен и празни бутилки.
Сляп семафор опитва
да види
колко влакове
няма да спрат.
Тази гара е черна,
и дяволски алчна.
Гледа в сумрака всичко да лапне -
даже нощния влак,
преминаващ транзит.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me