uFeel.me
Флейти
Автор: anima,  6 май 2012 г. в 11:32 ч.
прочити: 296

Чувам флейти в гората

и незнаен глас да ме зове…

В шепота на листата някъде,

чувам теб тихо да стенеш…

Знам, че си далеч сега от мен.

И болестта ти -да ни дели,

че на прага си застанал…

Но също знам, казаха ми листата

да не плача, защото при мен

ще се върнеш ти...

Любовта ни е голяма

и смъртта и този път,

не ще ни раздели…

Чувам флейти в гората.

Песен жива на самодива,

покровителства ни двама…

Аз и Ти…

Тя посестрима е моя

И моята любов към теб

- ще защити.

Знай - в гората двамата

Не сме сами…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me