uFeel.me
Ехо от преизподнята
Автор: leonardo,  12 юни 2009 г. в 15:14 ч.
прочити: 243
Днес разходих се до Ада
да потърся две лица.
Знаех си, че пак ще страдам - 
за последно е това.

Там са. В Ада ги видях.
Хора... ала без лица.
По лъжите ги познах
и по тъжните деца.

Жалко, че така се случи
и не мога аз да ви спася;
в Ада всеки ще получи
отредената съдба.


За онези двама, които съсипаха толкова други...
11.06.2009.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me