uFeel.me
Еднопосочен
Автор: Laska,  13 юни 2011 г. в 21:29 ч.
прочити: 417


нощта
в прозорците отчаяно се блъска
напира
мълчаливо бодливата си самота
да впръсне
но не знае
че в ехото на твоя глас
славей трелите си вплита
и жасминът
ароматен път към мен протяга
път с една посока
теб

 
 
 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me