uFeel.me
Една шепа тишина
Автор: The Last Wish,  23 декември 2010 г. в 07:39 ч.
прочити: 323
Път се извива - надалеч към небето,
губи се в океан от снежни звезди.
Вълци се скитат гладни в полето,
тях луната с изгорели мечти ще нагости.

Като сън се разлива под звездите морето,
вятър на самотна скала тайнства май й шепти.
В дълбините на здрача потъва нещо вече отнето,
а някъде в мрака тихо плачат самотни вълни.

Тишината идва с мълчание от ехото взето,
сълзи от корали красят всички скали.
Полето от безвремие е вече обзето -
скитници вълци изпиват луната със своите тъмни очи.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me