uFeel.me
Детелини и ябълки от Петрови градини
Автор: Gentiana,  29 юни 2011 г. в 11:22 ч.
прочити: 241

Трилистните пръстите ти
ще издерат,
когато ги мачкаш да
търсиш \"щастливата\"...
Не мога, не искам
да гледам назад -
зад мен маранясва
на Петрови нивата.
А днес е Петровден
и нямам вина, 
че ябълки дребни
търкаля сърцето ми,
ухае на дива,
среднощна тъга
по пладне затрила се
из битието ми.
Ела да се чукнем
за име и кеф,
за чуждите празници,
нашите делници.
Наздраве, усмивка!
Петровски петел
на огъня къкри...
Животът е мелница.
И плява, и жито
отвява ветрец.
В очите и в шепите...
Нека е пълно пък!
Все някога казва небето -
к о н е ц!
И няма хър-мър,
и няма - измък.


 


Да е живо и здраво името на всички именници,


с кеф и гордост да си го носят :)))) и 


всичко да им е на 6 в този живот и в другите :))! @}-;-------

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me