uFeel.me
Дъждовни устни
Автор: pavli,  22 юни 2009 г. в 13:50 ч.
прочити: 2340

Една малка дъждовна капка ми донесе спомен.
Втората ми прошепна молитва благословена.
Третата ми отвори очите за света огромен.
Четвърта, пета, шеста... и аз съм обновена...

Имам вкус на устни дъждовни...  

                                         © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me