uFeel.me
Часове
Автор: The Last Wish,  17 януари 2011 г. в 21:51 ч.
прочити: 316
Часове -
невидимите съдници
изтичащи като едно - със отлитащите птици
разбиващи криле във хоризонта -
изпъващи тела - обесени на тънки жици.

Часове -
гледащи живота право във лицето
на спирка \"радост и тъга\" родени -
гасне искрата жива - тляла цял живот в сърцето -
със онзи топъл сън - за любовта между луната и морето.

Часове -
спомени прелитат изгубили своята посока -
оплаквачки стръвни - глутница от жрици -
късат жадни последните минути -
ще ги нахрани смъртта отново - гладните вълчици.

Часове -
падащи безлични в тишината
като стръкове на ръж -
за полет във безкрай едва покълнали -
затворени очи със черна кал -
устни като дъх - целувка смъртна вече са погълнали.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me