uFeel.me
Букетче мечти
Автор: The Last Wish,  26 декември 2010 г. в 13:01 ч.
прочити: 329
Щом вятър пак разпилее
на морето спокойно косите -
и в нощта тихо изгреят
като сън отново звездите -

и събрани щом някъде бъдат
във букет цветове на луната лъчите -
очите със прибой ще запеят
песента за безкрайността на мечтите.

Щом тишината като мисли се спусне
и пъстри станат за нея мъглите -
сънища ще нижат от нея гердани
и от спомени сребристи във дните,

които в сърцата ще бликнат
от жарта, напоила със огън съдбите -
и като водопади ще се излеят
лумнали пламъци от на човек добрините.

Щом като ехо се върне
от небесата гласът на лъчите -
ще огласят - събрани в шепа вода -
със зовът си към морето вълните

и когато вятър с криле разлюлее
върховете, докоснали за миг и звездите -
дали ще се сбъднат онези желания
родени от букета мечти във очите.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me