uFeel.me
Без теб...
Автор: womanly,  30 май 2010 г. в 11:28 ч.
прочити: 372
Без теб... демони ме обграждат,
болезнено проникват до мозъка на костите ми...
Мрак и тъмнина в душата ми вграждат,
разпръсквайки силна отрова в тялото ми...  

Без теб... жално плаче и кърви сърцето,
а болката като проказа в мен пропълзява...
Огромни паяци, с паяжината си забулват ми лицето,
дъхът ми спира, а тялото започва да се вледенява... 

Без теб... хиени ме нападат
и хищно раздират ми плътта...
Безжалостно впиват нокти и зъби,
капчица по капчица, бавно изсмукват ми кръвта...

Без теб... във огъня горя и изгарям,
превръщайки се в куп прашинки пепел и прах...
Без теб... сърцето си за всички и света затварям...
Без теб... във бурята се разпилях... 


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me