uFeel.me
Без да те будя…
Автор: pavli,  20 април 2010 г. в 12:43 ч.
прочити: 3099

Тази вечер надникнах в душата ти…
Тя не отвори тайни покои.
Беше жадна. Отпи от сълзата ми…
Пожела да говорим… говорим…

И добър събеседник се случи…
Да разказвам свободно ме провокира.
За какво ли не… Като вярно куче
във очите ми непрестанно се взира.

Нощта влезе в своите владения.
И танцувахме… Танго до полуда…
С най-страстното нетърпение.
После тръгнах тихо… да не те будя…

                                   © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me