uFeel.me
Бели сенки от тънка мъгла
Автор: Gentiana,  6 януари 2011 г. в 22:00 ч.
прочити: 448

Искам да съм 
сянка в тръстиките-
денем да тлея,
а нощем да бродя,
когато вятър
от клонките на
тамариксите
си прави лютня
и по сънищата ходи.

Искам да съм
сянка в тръстиките...-
бяла сянка от
прозрачна мъгла.
Плачат нощем
пясъчните лилии,
цяла нощ плачат
и ми пречат да спя.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me