uFeel.me
Антонио Вивалди ... - Зима
Автор: Gentiana,  9 януари 2012 г. в 23:58 ч.
прочити: 243
Сангрия или кръв?!
На кой му пука?!
Кръвта ми днес е
ледена вода
и пие я небето.
Тъй, от скука.
Във чаша от
кристална празнота.
Кокичетата -
бледите ми нощи
са порцеланови камбанки
без души,
звънят под стъпките
на вятър злобен... Снощи
едно кокиче с трясък
се строши
и като топчета от
дълга броеница
търкаляха се
тежки часове
и падаха - безкрили,
мъртви птици...
Лети ли, Боже,
птица без сърце?!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me