uFeel.me
АРТ ПАНОРАМА
Автор: galenavyrbeva,  20 декември 2011 г. в 11:28 ч.
прочити: 201

Чудати светове от ярки спомени,

мозайка на богата панорама.

Тук всеки ръб си има две страни

със зрели багри творческа измама.

 

В мащабните пейзажи от масло,

богат рисунък пламенно открих.

Прозира страст, виталност, естество

в магията на всеки чуден щрих.

 

 С неповторима уникалност са творбите

в центъра на жарката искрица.

Превръщат в празник скуката на дните,

уловили с чар и пулса на твореца.

 

20.12.11 г.

гр. Шумен

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me