uFeel.me
...
Автор: geriii,  3 април 2011 г. в 23:18 ч.
прочити: 264
Тръгнала глупостта
и спиране няма.
Пътеките земни обходила,
и спряла до хората.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me