uFeel.me
11
Автор: balada,  25 юни 2011 г. в 10:24 ч.
прочити: 164


вятърът
си чупи
зъбите в
камъните

морето
отхапва
от бездомния
плаж

гологлаво
цигане
играе на
криеница
с гларуси

две
талашитени
бараки излитат
като есенни
листа

зеленооко
момиче
рисува
сърца на завет

ноември

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me