uFeel.me
* * *
Автор: ende,  13 февруари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 535
Трябва да си представиш всичко,
което искаш да видиш.
Само със затворени очи
Мога да видя и да почувствам щастието,
Защото истината няма значение
И блаженство се крие в незнанието.
И търсеното, и намереното са несъществуващи.
Кристално чистата форма на идеала
Е създаден единствено и само от лъжа.
И затова съм захвърлила реалносста
Сред боклука от ненужни неща.
От пробуждането боли –
Затова е омразно...
Няма страшно!
След дългия сън лъжата се слива с живота...
И безкрайна ще бъде мощта ми
Да творя и променям нещата...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me