uFeel.me
ЗАЛЕЗ
Автор: tinarosivoice,  22 март 2013 г. в 19:48 ч.
прочити: 271

В часа,
когато слънце захожда назад,
сенки на изказани слова
растат,
хоризонтално издължени остават.

НА ЗАКАТЕ 
Аюна Аюна  

в час  
когда солнце уходит за горизонт  
тени сказаных слов  
вырастают  
становятся слов длиннее
    

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me