uFeel.me
ВЯРВАЙ НА ЛЮБОВТА
Автор: linapaint,  5 август 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 1475
Faith in love
Страшно ми хареса песента и искам да я споделя със всички вас -:)))

Говори ми
за любов!
Прошепни ми
твойто име!
Погледни
в очите!
Кажи ми
името на любовта!
Кажи ми
къде си сега!
Кажи ми
не избирай мрака!

Тук съм
заради теб
Не се страхувай
Аз съм тук до теб
Тук
и ще остана
Защото
искам да съм с теб
Не ме гони
Аз няма днес да си отида
Не обръщай гръб
На моята любов към теб
Тук
до теб ще остана
Скрита
някъде във теб

Поискай Сърцето ми
И ще го дам
Поискай душата ми
И нея ще ти дам
После
и живота ми поискай
И него ще ти дам
Защото
ти си
СЪРЦЕТО
ДУШАТА
ЖИВОТА
Давам
всичко
Искам
само теб
Ще те чакам
Това обещавам
Ще те пазя
от всичко
Дори от себе си
ще те предпазя

Не ме гони
Аз няма днес да си отида
Не обръщай гръб
на моята любов
Тук съм днес
и ще остана
Тук съм
на мястото на твоята рана
Отказвам
да загубя теб
Отказвам
да си тръгна аз сега
Отказвам се
и ще остана
Защото
искам теб сега

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me