uFeel.me
В черно
Автор: tinarosivoice,  6 март 2013 г. в 18:28 ч.
прочити: 249
Мен обичаха всички и никой не ме е обичал.
Икони вместо лица в огледалата им виждам.
Моята прозоречна икона на живот страхлив,
вход към клуб самоубийци, зад себе си скривам.

Линията на съдбата - пътят е в сто крачки.
Скитниците-недогонени, отлетелите-безвъзвратни.
Незаключена вратата-стръвта за сто врани.
Нужно е да избера, да се впусна или спра...
        



В чёрном

Джона Фрай

 

Меня любили все и не любил никто.
Я вижу в зеркалах иконы вместо лиц.
Страхует жизнь мою оконное стекло,
Скрывая за собой вход в клуб самоубийц.

А линия судьбы - дорога в сто шагов.
Отставшим - не догнать, ушедших - не вернуть.
Незапертая дверь - приманка для воров.
И нужно выбирать впустить или спугнуть...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me