uFeel.me
ТЯ (SHE)
Автор: somebody-who,  3 декември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 1169

SHE
(превод)

SHE is everything I\'ve always wanted
with a smell of fresh flowers in spring
I believe HER,and dream but I wonder
tell me ,how can I have all HER blinks?

SHE\'s the summer and heaven in one
SHE\'s my friend,and my destiny,too
I need nothing more till I am done
Since I have her at home - rainbow true...

SHE\'s the one who the sparkle in me
Lit up then, and it\'s burning so wild
And my soul I have sold ,let it be
Now I\'m having two hearts ,dear child...

SHE\'s a tiny pure drop in the eye
A soft whiff after day that\'s been hard
And in HER I found good and devine
SHE\'s the one,that I hope, will not part...

п.п. С уважение и респект към автора за прекрасните му творби !

тя

(ОРИГИНАЛ- Веселин Веселинов)

Тя е всичко, което желая,
носи мирис на свежи цветя,
в нея вярвам и нея мечтая,
как да имам, кажете, съня.

Тя е вечното лято и рая,
мой приятел и моя съдба,
нямам нужда от друго до края,
щом си имам във къщи дъга.

Тя запали и мене с искрата,
нека огънят див ме гори,
аз отдавна продадох душата,
две сърца във едно да тупти.

Тя е малка сълза във окото,
топъл полъх след тежкия ден,
само в нея намерих доброто,
тя е точно човекът за мен!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me