uFeel.me
ЦВЕТЬІЙ Автор:Виталий Бахмутов
Автор: genkabogdanova,  26 март 2011 г. в 13:56 ч.
прочити: 737
ЦВЕТЯ
Литературен превод : ГЕНКА БОГДАНОВА

Ако словата потънат в забрава,
в нежни цветя се превръщат тогава.
В бяло, червено, синьо, в цвят позлатен…-
всичките слова – цветя живеят в мен.

Всички те – като прелестен водопад,
къпят земята китна с капчици цвят.
С най-сладкият аромат словата – цветя
шепнат за щастието и любовта!



ЦВЕТЬІЙ
Автор:Виталий Бахмутов

Если позабудутся слова,
Превратятся все они в цвета!
Белый, красный, голубой -
Все цвета живут со мной!
Все они, - прелестный водопад,
Освежат, украсят Землю-сад!
Все они, - сладчайший аромат,
О любви и счастье говорят!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me