uFeel.me
Серебрится дождь Ольга Мальцева-Арзиани
Автор: genkabogdanova,  6 март 2011 г. в 10:14 ч.
прочити: 275
СРЕБРЕЕ ДЪЖД ПО ТВОИТЕ РЕСНИЦИ
Литературен превод: Генка Богданова

По твоите ресници дъжд сребрее.
Струи като плащ по теб се стичат.
От мълниите – отражение светлее.
Закани гръмотевици изричат.

Кой ли чакаше през август да вали?.
Нежен шал плета от своята тъга.
Под него ще се скрием с теб, нали?
Към съдбата си ще тичаме в дъжда.

По твоите ресници дъжд сребрее.
Струи като плащ по теб се стичат.
От мълниите – отражение светлее.
Закани гръмотевици изричат.

Серебрится дождь
Ольга Мальцева-Арзиани

Серебрится дождь на твоих ресницах.
Ливень, словно плящ, по тебе струится.
За закатом молний нежньІе отсветьІ,
гром вдали потерялся где –то.

Я сотку платок из своей печали.
В августе грозу мъІ уже не ждали.
Я тебе платком от бедьІ сокрою,
И пойдем сквозь дожд за своей судьбою.

Серебрится дождь на твоих ресницах.
Ливень, словно плящ, по тебе струится.
За закатом молний нежньІе отсветьІ,
гром вдали потерялся где –то.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me