uFeel.me
СЛЪНЦЕ
Автор: somebody-who,  13 ноември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 964

SUN

Am I mad, I want you badly…
You’re a sun, you’ll burn my skin
With my tears I’ll pour you sadly
It is worth…though hurts within…

I‘ve been waiting in my dreams
Looking through my sleep at night
You were gone, I cried my needs
That at day you’ll shine so bright

In my days I swam in clouds
And the blue sky was my home
And with smile I saw the rays
Like a child in heaven’s dome

Oh, my sunny, do you think it’s late?
In the dark the Moon now shines
Night is cold; though far… you make
All the stars come settle in disguise

And I wish and long for warmth
You’re sleeping tired in the dark
It is worth to shine with you
And then burn me with your sparks

 

 

оригинал :

ANONIMNIQ

(С УВАЖЕНИЕ И ПОЖЕЛАНИЕ ЗА УСПЕХ )

Слънце


Луд ли съм, че толкова те искам?
Ти си слънце-ще ме изгориш.
С пламналите сълзи ще те плискам.
Струва си! Дори да ме раниш.

Дълго във мечтите си те чаках.
Всяка нощ те търсих във съня.
Нямаше те. И самотен плаках,
чакайки да грейнеш във деня.

В дните си сред облаците плувах.
Реех се из синьото небе.
С усмивка на лъчите се любувах -
безгрижен като мъничко дете.

Слънчице, нима е късно вече?
В тъмното луната пак блести.
Хладна нощ, а ти си тъй далече.
Горе настаняват се звезди.

Пак за топлината ти копнея.
В мрака уморена сладко спиш.
Струва си със тебе да изгрея
и да чакам, да ме изгориш!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me