uFeel.me
Отражението виж в дълбочина
Автор: tinarosivoice,  21 март 2013 г. в 00:30 ч.
прочити: 256
Отражението – в дълбочина
Водата отгоре – най-чиста
не се плаши от старостта,
а от бедния не краде нищо.

За грешник – на съдници в кръг
от скуката – отровена душа,
на гроба няма сълзи и скръб:
Той живот като куче живя.  


В  ОТРАЖЕНИЕ СМОТРИ ГЛУБЖЕ




Джона Фрай




В отражение смотри глубже:
На поверхности вода чище.
Не боится седины дружба,
Не умеет воровать нищий.




А для слабого - кругом судьи.
Отравляется душа скукой.
Над могилой не скорбят люди,
Если прОжил жизнь свою сукой.




18.04.2012



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me