uFeel.me
Nino - Pos
Автор: diana199406,  25 ноември 2012 г. в 22:48 ч.
прочити: 307

Pes mu giati sta matia su
O fovos ksagripna
To telos mas pos ine pia konta
Mu to les ke sigokles

Kseris kala pos mesa mu
Mazeftikan polla
Ma oti ke na gini telika
Panta ego tha m\' edo
Na s\' agapo

Pos na vro ti dimani na figo
Pos ap\' tin kardia mu na ksefigo
Pos ola na svistun me mia molivia
Orki ke filia
Pos ton eafto mu na horiso
Pos oti agapao na dialiso
Pos ke na thes esi tora de mporo
Na to kano ego

Pes mu giati fortonis tin kardia mu enohes
Ego pote den ipa oti ftes
S\' agapo ki adika kles

Kseris kala pos mesa mu
Mazeftikan polla
Ma oti ke na gini telika
Panta ego tha m\' edo
Na s\' agapo

Pos na vro ti dimani na figo
Pos ap\' tin kardia mu na ksefigo
Pos ola na svistun me mia molivia
Orki ke filia
Pos ton eafto mu na horiso
Pos oti agapao na dialiso
Pos ke na thes esi tora de mporo
Na to kano ego

 

Кажи ми… защо? В мислите ти нахлува страха,
че близо сме вече до края.
Аз  го казвам и тихо плача.
Знаш добре,
че вътре в мен се е насъбрало много,
но какъвто и да е краят,
аз винаги ще съм тук,
за да те обичам.

Как да намеря сили да си отида?
Как от сърцето ми да избягаш?
Как да бъдат изтрити с един молив обети и целувки?
Как себе си да разделя?
Как това, което обичам, да разпадна?
Как го правиш ти?
За да мога да го направя и аз..
Кажи ми защо?

Със задължения сърцето ми товариш ?
Никога не съм казвал, че те виня..
Обичам те и напразно плача!
Знаеш добре,
как вътре в мен… много ми се насъбра.
Но какъвто и да е краят,
аз винаги ще съм тук, за да те обичам!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me