uFeel.me
Движението на душата
Автор: tinarosivoice,  21 март 2013 г. в 17:03 ч.
прочити: 270
Движението на душата – полет зад контура на тяло
в пространство на неосъзнати мечти,
където лукави думи нямат никакво място,
където е тайна незавършеният стих...

   
Движение души
Гена Герасим   

Движение души - полёт за контур тела  
В пространство неосознанной мечты,
Где до лукавых слов нет никакого дела,
Где тайна неоконченной строки...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me