uFeel.me
ДЪХЪТ МИ
Автор: tinarosivoice,  18 март 2013 г. в 16:29 ч.
прочити: 224

Прости ми, че  не съм с теб, моя нежна,
загърнат в одеало медицинско,
сърце - в шевове, гръден кош - в шини,
но тялото жадно с любовен копнеж .

Прости ми, в този февруарски ден,
с дъха си няма как да те сгрея.
Боли ме затова, че не ще успея,
да ти прошепна \"моя\" в този плен.

Боли ме , да чакам зора да изгрее,
когато нас ни делят километри. 
Дъхът ми като вятър да разветри
поздрав, вместо мен, да пламенее

като огън,  самотна маса на души 
в погледа, душата ми желание
аз зная - да мине разстояние
и да ти кажа:\"с мен дишай и ти...\"

Дыхание моё
Разгадаев

Прости, что я сегодня без тебя,
завернут в одеяло медицины,
на сердце- швы, грудная клетка- в шинах,
но тело ждёт любовного огня.

Прости, что в этот холод февраля
дыханием лицо не обогрею,
Мне больно оттого, что не сумею
сегодня прошептать тебе \"моя...\"

Мне больно в этих стенах ждать рассвет,
когда нас разделяют километры,
дыхание моё ветра и ветры
пусть донесут, как пламенный привет

как пламя, столь скучающей души
по взгляду, по губам и поцелуям
я знаю - расстояние минуем
и я тебе скажу: \"со мной дыши...\"

      
            

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me