uFeel.me
ЧАДЪРИТЕ НА РЕНОАР
Автор: tinarosivoice,  14 март 2013 г. в 16:58 ч.
прочити: 387
Ноември - тъгата има причина.
Ден като всеки друг.
Чадъри - метличини от коприна,
пазят от влагата тук.

Облаци над Сена - небесен каприз;
градът под тях ще се измие.
Миг мимолетен - избягал лист
с ураганния вятър, ще изгние.

Ще дойдат порои - краят на есен
само спомени ще останат -
девичи погледи - мед от кестени,
в разполовена горчивина.
               
    


Зонтики Ренуара




Разгадаев




Поздний ноябрь- избранник тоски,
день на другой похож.
Зонтики- шёлковые васильки
влагой питает дождь.

Тучи над Сеной- небесный каприз;
город берёт взамен миг
мимолётный- сорвавшийся лист,
угнанный ветром в тлен.

Осень закончится- ливень пройдёт,
в память оставив нам
взгляды девичьи- каштановый мёд
с горечью пополам.



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me