uFeel.me
BEE GEES - Be who you are / Бъди какъвто си
Автор: Divna,  23 февруари 2013 г. в 18:59 ч.
прочити: 461
Бъди каквато си,
никога не се променяй!
Светът е направен, за да измери твоята усмивка.
Така че се усмихни!

Онези луди мечти,
ние захвърлихме,захвърлихме надалеч!
Никога не съм бил самотен с теб,
никога не можах!
Те казват...

че любовта ще намери начин.
И любовта никога няма да бъде свободна
и няма да те пусна да бъдеш!
Не би могла да разбереш,
никога няма да бъдеш.

Бъди каквато си,
Аз благославям, благославям името ти!
И цялата тази лятна лудост,
защото дъждът
и ние, ние,

славата, която направихме
любовта ми ще украси залите на времето
една любов, която никога не може да бъде моя
тогава не би могла да ме обичаш
Аз все още те обичам

Бъди каквато си
възползвай се от живота и намери начин
и аз ще бъда сянката,
обичаща те, каквато си
Бъди каквато си
Ние бяхме...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me