uFeel.me
Автобиография
Автор: tinarosivoice,  13 март 2013 г. в 18:42 ч.
прочити: 260
Родена
живея,
някога ще умра
навярно...
успоредно с това пиша 
на живота стиха
и се надявам,
че ще излезе 
много красив
като снега - бял,
като стомана - силен
необикновен
и плюс това чист
като вода...

Облаци по небето лазят,
хора отиват някъде,
нанякъде вървя и аз...      

Автобиография

Мардибан Алексей

07.03.2013год

Родился,
Живу,
Когда-нибудь умру
Наверное...
А между этим пишу
Жизни стихотворение.
Надеюсь, что оно выйдет
Очень красивое,
Как снег - белое,
Как сталь - сильное.
Необыкновенное
И между тем простое
Как вода...

По небу летят облака,
Люди идут куда-то,
Куда-то иду и я.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me