uFeel.me
Ангел се разхожда в облаци
Автор: tinarosivoice,  11 март 2013 г. в 18:27 ч.
прочити: 359

Ангел се разхожда в облаци, а небето се мръщи.
Дъжд мие повърхността на прашните покриви.
Хора оставят зад себе си мокрите улици тъжни.
Щастлив малчуган упорито си шляпа в локвите. 

Ангел се разхожда в облаци. Може би ми се чуди?!
Изведнъж, ако се приближи усмихнат,какво да кажа?
Ще замисля желание, нека то се сбъдне по чудо:
Ангеле, моля те, слез, разходи се и по земята наша!..


Ангел гуляет по тучам...


Джона Фрай




Ангел гуляет по тучам, а небо всё хмурится.
Дождь отмывает от пыли поверхности крыш.
Люди стремятся покинуть промокшие улицы.
Топает в луже упрямый счастливый малыш.

Ангел гуляет по тучам. А может мне чудится?
Вдруг подойдёт, улыбнётся и что же сказать?
Я загадаю желание, пусть оно сбудется:
Ангел, прошу, отпусти по земле погулять...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me