uFeel.me
‘’Аз съм с теб! ‘’
Автор: Ch0c0latta,  31 януари 2009 г. в 17:15 ч.
прочити: 852

Когато мъката напира в душата,
когато ти е тъжно и си сама,
не се страхувай и ела!
Интернет страницата отвори 
и до моя стих се докосни!

Недей да плачеш, недей!
Някой от горе те гледа и не иска да
вижда как страдаш и тъжиш…
Как сълзите си рониш... 

Нима нещо с тях ще промениш?
Така, момиче само си вредиш!
Тя вечно ще те закриля и пази
където и да си - само това помни!

С майчината закрила ще те предпази
от ветровете на времето, които много 
 често ни отклоняват от пътя..

Ти никога няма да си сама!
Притвори очи и за нея помисли!

Виждаш ли светлината,която
изпълва стаята ти...
Усещаш ли топлината, нежността…
Някой е до теб сега!

Такъв е животът- нечестна игра, 
в която няма установени правила! 
 Бог  отнема и връща!
Отне ти любим човек,
а след време ще  откриеш  друг,
който ще те обича и заедно ще споделите
и  мъките и радостта..

Ти никога няма да я забравиш,знам!
Тя ще живее в спомните ти…
В думите, с които ще я описваш 
някой ден пред  децата ти…


Тялом няма да е с теб, но духом
не ще се отдели от теб…
Дори и света да спре да се върти,
дори и времето да се промени,
дори хората да заличат миналото
 и спомените си…
Дори злото да обсеби света!

Някой вечно ще те пази от злини и от беди,
ще ти подава ръка,ще бърше сълзите ти и
ще те утешава в топлите си прегръдки…

Някой винаги ще ти шепти:
''Аз съм с теб! ''

Весела Апостолова

 

 

 
Посветено на най-добрата ми приятелка, която изгуби баба си...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me