uFeel.me
Всеки плаща
Автор: hristina,  6 март 2009 г. в 11:54 ч.
прочити: 455
За всяка моя сълза -
               ти ще съжаляваш жестоко,
за всяка моя мъка -
               ще те наранявам дълбоко,
               за да питаш защо?
Ще плачеш за мен,
               всеки Божи ден,
ще се молиш, жално,
                ще искаш болката да спреш
и чак тогава ще разбереш
                моите чувства- огледално!
Всеки път, когато си сам
                аз ще те гледам, аз ще съм там
ще ме усещаш и ще те боли
                и затова сърцето ти ще кърви!
Някой ден ще разбереш,
                ще ридаеш и ще кълнеш,
но запомни от мене едно:
                ти си виновен за всичко!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me