uFeel.me
Усмивката твоя...
Автор: Belieber,  24 октомври 2011 г. в 18:57 ч.
прочити: 289

Видя ли твоята усмивка нежна,
ме навежда към копнежа...
Тя ме сгрява във студените ми дни,
Тя ми дава сила да продължавам и да а побеждавам...
Тя е това от което се нуждая всеки божи ден... твоята усмивка...
кара ме да крещя и крещя името ти на сън и във нощта... усмивката твоя,
да, точно тя е моето лекарство за деня...!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me