uFeel.me
Ти-ангелът, който ме пази
Автор: blueangel8302,  17 август 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 531
Ти си до мен!
Слънцето свети в небето,
това си ти!
Сълзите от радост в очите,
това си ти!
Красиво чувство в сърцето,
това си ти!
Усмивка,която ме гали,
това си ти!
Моят ангел хранител,
това си ти!
Сън-мечта необятна,
това си ти!
Ти-надежда,която ме топли,
това си ти!
Любовта е разцъфнало цвете,
това си ти!
Море-спокойствие в душата,
това си ти!
Щастието е вечност неземна,
това си ти!
Живот,в който те няма,
ти си до мен!
Искам те толкова много,
но в ангел превърна се ти!

( посвещавам го на Дидко) Е.Б.П.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me