uFeel.me
Тенденции
Автор: Кристо,  12 декември 2010 г. в 03:53 ч.
прочити: 329
Когато е тенденциозно възпитание -
ти няма как да се отърсиш от него,
не може във всяко занимание
да не вложиш цялото свое его!
Не се опитвам да те променям -
ти ще си си винаги такава.
А и си свикнала вече с времето,
и в нищо изглежда не се съмняваш...

Когато е тенденциозно отношение -
ти изглежда доста не ме разбираш.
Създала си си май грешно впечатление,
и истината за него не съзираш...
Аз няма да те карам да прогледаш,
нека сама се усетиш за мене,
И всичко това ще се свежда
до твоята воля и твоето време...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me