uFeel.me
Там
Автор: Peperud Luleikov,  16 юни 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 411
Там някъде далеч от тук,
там където се раждат звездите
и където изгрява деня,
и където се сбъдват мечтите.

Там си ти моя нежна любов,
там е твоето приказно царство.
Аз обаче далеч съм от теб
раздели ни жестоко коварство.

Ти повярва на чужди лъжи
и прокле любовта ми.
И препуснала в нощния мрак
отлетя изведнъж от дланта ми.

Но аз ще идвам отново при теб,
подмамен от любовен копнеж.
И ще бъда безкрайно щастлив,
потъвайки в сладкия водовъртеж.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me