uFeel.me
ТЪРСЯ Я
Автор: stella,  23 юли 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 696
Далеч е мама
остави ме сама
разбирам че я няма
търся я в ноща,
а вече съм голяма
ще трябва да намеря - пътя
за да оцелея - сега
в тези времена...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me