uFeel.me
Свят
Автор: Belieber,  6 август 2011 г. в 20:36 ч.
прочити: 332
Живеем във този
шибан свят на злоба
и лъжа!


Свят, в който всеки е
върху някого, тъпкане
до край!

Свят, в който
няма равенство,
а пък камо ли разбиране,
има само оцеляване поотделно!

Искам да създам
един свой по-добър свят,
където ще съм далеч, от
всичката им злоба човешка!

Свят, който всеки иска,
а нищо не прави,за да
го постигне.

Това не е свят,а самият АД!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me